Karlus Soler

En Karlus Soler es un artista fet a si mateix, un mag de pedra picada que un bon dia descobreix l’art del clown i comença a integrar-lo als seus espectacles.

Inventa i fabrica la gran majoria dels seus jocs, sempre, tot, en clau d’humor. Fusiona diferents arts en els meus espectacles, teatralitzant la màgia.

Creador de gran majoria dels meus jocs i espectacles busca originalitat i diversió a l'escenari. Fabrica i inventa tot el que pot per personalitzar-lo i ser diferent. Un figuerenc surrealista


La Intempèrie

L'Associació La Intempèrie és un col·lectiu de tres (l'Èlia Borràs, l'Eva Ferré i la Berta Camps) que es forja el 2019 amb l'objectiu de crear, produir i exhibir espectacles teatrals des de Girona. Som de poble i som de teatre, i reivindiquem el fet de poder ser les dues coses alhora. Davant l'evidència de la centralització de la cultura a la capital, nosaltres responem amb una aposta clara: generar activitat i teixit cultural a Girona i voltants, a la nostra província, a casa nostra. El 2019 estrenem la primera producció "Plou a Cobert", a la Sala La Planeta de Girona, i amb una posterior temporada al Teatre del Raval de Barcelona. El 2020, i enmig d'una pandèmia, engeguem una segona producció: Redimim-nos, un espectacle de petit format, hàbil per a fer arreu- tant a espais teatrals, com no- amb el qual vam trepitjar diversos municipis de la província (Celrà, Tossa de Mar, Bordils, Aiguaviva i Cicle A Prop de Girona). El 2021, vam crear i produir el darrer espectacle: Que s'acabi el món és culpa meva. Estrenat a la Sala La Planeta de Girona el setembre 2021 i amb una posterior gira (FestiCam d'Amposta, Teatre l'Ateneu de Celrà, Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles, Casal de Bordils, Teatre de Lloret, Auditori de Santa Coloma i Festival Z de Salt/Girona) i actualment, estem submergides en el procés de creació d'un nou espectacle que veurà la llum a finals del 2024, principis del 2025.

La Llarga

Fem teatre de text i de creació pròpia. Parlem del nostre passat, del nostre present i del que ens preocupa del nostre futur, Sempre amb esperit crític i reflexiu. Els nostres espectacles han tingut com a punt en comú la interpel·lació directa al públic.

Espectacles personals, lligats al present, al passat i al futur. Que expliquen històries que, d’una manera o altra, tenen a veure amb nosaltres i amb l’Empordà.
L’Empordà és el nostre bressol. Ha estat per nosaltres font d’inspiració i evolució. Creiem en la creació des de l’Empordà i per més que molts de nosaltres hem marxat a viure a la gran ciutat, sempre tornem a casa quan ens trobem perduts.
Lluitem per la professionalització i des-precarització de les companyies independents i volem fer la feina dignament amb els recursos dels quals disposem. Les ganes de fer teatre de tots els integrants de La Llarga han servit per lluitar contra la situació econòmica i política del moment i hem buscat la forma de produir els nostres espectacles. La Llarga a més forma part del Col·lectiu de Companyies Independents de Catalunya, assemblea que treballa per la dignificació i vertebració del sector.


Grop

Som dues actrius i un dramaturg que ens hem unit per poder escriure les nostres pròpies ficcions i perquè volem donar el cos i l’ànima a un teatre viu i que sàpiga sortir d’escena. Som tres joves (o no tant) que volem reivindicar un teatre construït des de la perifèria, però que vol arribar al centre del món. Un teatre que sigui un temporal allà on arriba.

La nostra primera producció conjunta és “Sempreviva. Una ficció administrativa”, estrenada el 17 de desembre de 2022 a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.


Pamboli Circus

L'any 2012, tres actors experimentats s'inspiren en la comèdia de l'art i creen“ CARREGATS DE ROMANÇOS”. Després d'una gira per Catalunya, el 2015 arriba “EL POT DE LES POTINGUES“ (espectacle d'humor amb tècniques de pallassos). L'estrenen a Barcelona, al Centre Cívic Boca Nord, i el presenten al festival KACUMENSI de Montmeló. L'any 2017 presenten "FANTASMES" al Teatre Monumental de Mataró (espectacle còmic, parodia del cinema nord americà de terror dels anys quaranta). Es tornen a vestir de pallassos i el 2018 estrenen “CARROUSEL” i el 2021, fent créixer el circ, "TRÈS MAGNIFIQUE".