L’Associació Gironina de Teatre és un lloc per a tots i totes les professionals de les arts escèniques que busquin un espai on organitzar-se, enfortir-se com a sector, fer xarxa i adquirir eines per a desenvolupar els seus projectes. Formar part de l’entitat com a soci et dona dret a participar dels espais de governança i presa de decisions, així com aprofitar beneficis fruit dels convenis i col·laboracions que hem establert. Et pots informar de les activitats i projectes que fem clicant aquí.

Com em puc donar d’alta?

Per entrar a formar part de l’AGT has de fer una sol·licitud enviant un correu a agt@agt.cat. Abans cal assegurar-se que es compleixen els requisits.

Reconeixem tres tipus de socis diferents:

  1. Soci numerari: destinat a persones físiques que desenvolupin alguna de les professions associades a les arts escèniques.
  2. Soci jurídic: destinat a companyies amb un NIF propi.
  3. Soci estudiant: destinat a aquelles persones que encara estan en procés de formació professional.

Quins documents he d’entregar per donar-me d’alta?

En el cas del soci numerari, ha d’acreditar la seva condició de professional a través de l’entrega d’un títol reglat en arts escèniques o un mínim de dues factures o un contracte laboral i el currículum artístic. Té dret a un vot dins de l’assemblea i a presentar-se per formar part de la junta.
En el cas del soci jurídic, s’ha d’acreditar amb el CIF de l’empresa o NIF de l’autònom/a, els estatuts de la companyia o alta com a autònom/a, el certificat d’estar al corrent de la Seguretat Social, el certificat d’estar al corrent amb Hisenda, el rebut conforme es té vigent l’assegurança de responsabilitat civil, el logo de la companyia i una carta de motivació que inclogui la llista de bolos realitzats per la companyia.
En el cas del soci estudiant, ha d’acreditar cada dos anys que està cursant un títol reconeguts. Quan acaba els estudis passa a ser soci numerari.

Per més informació:

agt@agt.cat
972 22 13 77
602 25 16 01