BASES CONCURS IMPLICA’NS 2022 DE L’ASSOCIACIÓ GIRONINA DE TEATRE

Ja és aquí la segona edició del Concurs Implica’ns de l’AGT per tal de promoure el talent emergent als escenaris. El concurs Implica’ns busca descobrir als nous talents del món del teatre català i ajudar-los a arribar als escenaris. Enguany comptem amb la col·laboració del Centre d’Arts Escèniques El Canal de Salt.

Requisits pels participants

1r. El 50% dels membres de la companyia, inclosos els directors/es, han de ser socis/es de l’AGT. En el cas que no ho siguin abans de presentar la candidatura, poden sol·licitar l’afiliació presentant el seu currículum artístic al correu agt@agt.cat.

2n. Els participants tenen la possibilitat de presentar-se amb més d’un projecte.

3r. La proposta teatral ha de ser en català i ha de tenir una durada màxima de 120 minuts i una mínima de 60 minuts.

4t. L’obra ha de tenir l’autorització de l’autor i/o drets d’autor per poder ser representada al concurs i les companyies es faran càrrec dels drets de representació de l’obra (SGAE) en el cas de fer ús de música o drets externs a la pròpia creació. En el cas que sigui d’autoria pròpia, l'autor/a ha de fer una carta que ho demostri.

5è. La companyia es farà càrrec de totes les tasques derivades de la creació, la producció i la distribució de l’espectacle, així com la campanya de comunicació i difusió.

6è. L’organització del concurs podrà alterar o decidir qualsevol contingència no prevista en aquestes bases. El fet d’inscriure’s comporta la total acceptació d’aquestes.

7è. Cal que l’espectacle guanyador inclogui els logos de l’AGT, el Concurs Implica’ns, El Centre d’Arts Escèniques El Canal i l’Ajuntament de Salt en tots els comunicats relatius a l’espectacle.

Procés d’inscripció

8è. El termini d’inscripcions començarà el 7 de setembre i acabarà el 7 d’octubre de 2022 (AMPLIEM TERMINI FINS EL 15 D'OCTUBRE). Totes les propostes que arribin abans o després del termini seran descartades.

9è. Els aspirants hauran d’enviar un dossier que inclogui l’historial de la companyia, la sinopsi de l’obra, fotografies de la companyia o d’assajos, una breu descripció de cada membre, el rider tècnic i la justificació de l'autoria original o drets al correu agt@agt.cat.

10è. Es valorarà l’entrega d’un tràiler de l’obra o un assaig gravat. En el cas de fer-ho cal que sigui una filmació en condicions en format .mp4 o .mov. En el cas de ser seleccionats es farien servir les imatges per fer promoció del concurs a les xarxes socials de l’AGT i El Galliner i a la premsa amb el permís de la companyia.

11è. L’organització es reserva el dret d’excloure aquelles candidatures que no respectin els requisits de les bases.

12è. El jurat del concurs el designarà l’organització (junta i coordinadora de l’AGT) i estarà constituït per diverses persones vinculades directament al món de l’espectacle.

13è. El veredicte del jurat serà inapel·lable. Qualsevol contingència no contemplada en aquestes bases serà resolta pel jurat, sense dret a reclamació. Tots els canvis s’informaran als participants a través del correu electrònic o per via telefònica.

14è. Es notificarà amb previsió el dia i format de l’entrega de premis a través de la gala que es celebrarà a mitjans de desembre juntament amb els Premis AGT (Premi AGT-Cristina Cervià i Premi Pep Mora)

El premi inclou

15è. L’adjudicació de 2.000€ de lliure disposició. La retenció tributària corresponent anirà a càrrec de la companyia guanyadora. En el cas de haver-hi empat amb les votacions, es repartirà el premi amb els projectes seleccionats.

16è. La participació en el programa de residències del Centre d’Arts Escèniques El Canal.

17è. Assessorament en producció, contacte amb teatres (sense servei de booking), espais d’assaig a El Galliner, promoció de l’espectacle a través de les xarxes socials d’El Galliner i l’AGT i la web.

Organitza

En col·laboració amb

Amb el suport de

El correu agt@agt.cat i el telèfon 972 22 13 77 està disponible per a fer les consultes relatives al concurs.