Dijous 6 de juny de 11h a 14h a El Galliner

El neofuturisme és una estètica teatral que empodera els artistes per explicar les seves històries personals a l’escenari. En aquest taller crearem peces de teatre breus a partir de les nostres experiències viscudes. Aprendrem sobre la narració no il·lusòria, trencant la “quarta paret”, i responent al món que ens envolta a través de la narració autobiogràfica.

*Aquest taller es realitzarà en anglès.

Inscriu-te enviant un mail a agt@agt.cat

 

Yael Haskal

És una escriptora i intèrpret amb seu a Berlín i Nova York. És membre de La MaMa’s Great Jones Repertory Company i de New York Neo-Futurists, amb qui col·labora en diferents disciplines. La seva pràctica inclou poesia, videoart, dramatúrgia, titelles i performance art.

Yael escriu, interpreta i dirigeix l’espectacle premiat de New York Neo-Futurists, The Infinite Wrench i el podcast Hit Play aclamat per NYT. Com a membre de Great Jones Rep, interpreta i produeix treballs a La MaMa ia l’estranger. Ha treballat amb Living Theatre, Untitled Theatre Company No. 61 i Yoshiko Chuma’s School of Hard Knocks.

Les seves obres s’han representat a teatres d’arreu dels Estats Units, com ara La MaMa, The Tank, IRT, Warner Theatre, Ivoryton Playhouse (residència, 2018) i Echo Theatre (residència, 2020). Llicenciada al Vassar College, actualment està completant el seu màster en disseny i actuació de teatre a arthaus.berlin.