Taller de Teatre polític i construcció de moviments amb Ahmed Tobasi, actor i director artístic, i Zoe Lafferty, directora adjunta del The Freedom Theatre de Palestina, el proper 12 de juny a les 10:30h a El Galliner Escola, Centre d’Arts Escèniques.

La resistència cultural del Freedom Theatre de Palestina ens planteja amb aquest taller les següents qüestions: Què és el teatre polític? Què fa que una performance teatral sigui o no política? Quina responsabilitat té cada artista cap a la seva societat?

L’eix central del taller serà l’experiència de treballar en el moviment social-cultural com a part de la revolució popular per la llibertat de Palestina, i l’exploració interactiva de què significa fer teatre polític als territoris ocupats.

L’objectiu consistirà en compartir tan el viatge artístic i personal dels actors i actrius com la feina de The Freedom Theatre, on les persones que participin del taller tindran l’oportunitat d’aprendre les visions, preguntes i estratègies que formen part del moviment de resistència cultural.

Per inscripcions, enviar CV a agt@agt.cat