Pocacosa Teatre

Teatre familiar i per adults
679485841 659346939
info@pocacosateatre.com
http://www.pocacosateatre.com

Meritxell Yanes i Elena Martinell formem la companyia Pocacosa Teatre. Aquesta unió sorgeix de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-se apropar a tot tipus d’espectadors.

La nostra relació professional neix fa molts anys quan vam coincidir en el muntatge de La Casa del Darrere, el diari d’Anna Frank, una producció de Mentidera Teatre. D’aquí ens va néixer les ganes de treballar juntes en més coses.

Al cap de poc temps vam estrenar un espectacle de molt petit format per biblioteques, el Va d’Òpera amb la cia. Vadecontes. Posteriorment aquest es va transformar en un espectacle per públic familiar “La Vaca que canta” pensada per a teatres.

Veient que ens funciona aquesta fórmula, tan per grans com per petits, ens vam posar un nou objectiu: un espectacle per públic adult, “Suïcides”.

Actualment estem a punt d’estrenar la nostra nova proposta en teatre familiar, El carreró de les bruixes, que segueix la línea habitual de la cia.: el teatre i l’òpera a l’abast de tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat.