Els propers dissabte 27 i diumenge 28 d’abril arriba la Masterclass de Tècnica Fitzmaurice amb Anna Estrada a El Galliner

DISSABTE 27 D’ABRIL de 10h a 13:30h i de 15h a 18:30h
DIUMENGE 28 D’ABRIL de 11h a 14h i de 15h a 18h

Places limitades
💸 130€ / 90€ Socis de l’AGT
🖊️ Per inscripcions envia el teu CV a agt@agt.cat

Fitzmaurice explora les dinàmiques entre el cos, la respiració, la veu, la imaginació, el llenguatge i la presència. Encoratja a que les veus vibrants comuniquin intenció i emoció sense excés d’esforç.

El treball de veu basat en la tècnica Fitzmaurice també pot incloure, segons les necessitats, entrenament en la respiració, els ressonadors, la parla, els dialectes, el text, el cant i la veu en moviment.

Si vols saber més coses sobre aquesta tècnica clica  AQUÍ

 

ANNA ESTRADA
Directora del Teatre Estudi L’Estrada i professora de veu a l’Institut del Teatre

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre, beca MA Teatre Clàssic, a la LAMDA de Londres, Professora Associada Fitzmaurice® LA i Membre i Diploma de la National Alliance of Acting Teachers (EEUU).

Es forma en interpretació i tècniques de veu amb docents com Catherine Fitzmaurice, Patsy Rodenburg, Kristin Linklater, Declan Donellan, Andrés Lima, Michael McCallion i Carlo Bosso, entre molts d’altres.

Fundadora del Teatre Estudi l’Estrada i de la Companyia de Teatre La Pell.

Ha impartit classes de veu a l’Studio NYC de Nova York, a la Shangai Theatre Academy de Shangai, a la California State University de Los Àngeles i a la Central School of Speech and Drama de Londres, entre moltes d’altres.