Un espectacle de carrer que transcorre en una carrera de 192 metres va cloure la cinquena edició del cicle el passat dijous 4 de juny

 

La companyia de clowns Zinc Co. van ser els encarregats el passat dijous 4 de juny de tancar la temporada 2014-2015 del cicle de cafè teatre de Sarrià de Ter “Les nits del Coro”.

Saverio Abate, Ricardo Cornelius Jr., Diana Gadish, Miner Montell i Marcos Rodrigo van presentar “Marathon”, amb direcció de Peter Gadish. Un espectacle de carrer ple d’humor, en el qual cinc ineptes atletes van fer les delícies del nombrós públic reunit a la Placeta de la Font.

Per cinquena temporada consecutiva des del mes de novembre s’han anat programant quinzenalment propostes escèniques professionals de petit format. Aproximadament 1.200 espectadors han pogut veure un total de 15 espectacles, dels quals un 70% han estat propostes amb denominació d’origen de les comarques gironines.

Enguany des de l’AGT s’ha assolit la creació d’una Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb la incorporació d’altres espais de la demarcació, com La Catequística de Figueres i el Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro, a aquesta programació d’espectacles de petit format. L’objectiu de l’entitat és sumar a la Xarxa municipis on no hi hagi una programació estable de teatre.