Benvolguts i benvolgudes, socis i sòcies,

📌 El dimarts 26 d’abril a la tarda ens trobarem tots els membres de l’AGT a El Modern per recuperar, aquest cop sí, la presencialitat.
Volem compartir un espai on poder posar sobre la taula les necessitats i les virtuts de l’associació i plantejar nous objectius i reptes de cares al futur.

Després de la bona participació de les enquestes realitzades entre el febrer i el març, en aquesta segona fase de la campanya “AGT, i ara què?”, es tracta de dibuixar idees concretes, analitzar en quin punt està l’associació i traçar una direcció de cares futur.

👁️ Començarem amb una breu visita a El Modern perquè conegueu un espai obert a la ciutadania i als professionals de la cultura de Girona.

🔎 Tot seguit, farem una petita assemblea on tractarem els següents punts:
1) Aprovació de l’acta anterior
2) Actualitzacions
3) Ratificació dels nous membres de la junta
4) Augment de la quota de soci a 60€
5) Breus, precs i preguntes

🪄 Després crearem dos espais de treball que, de forma dinàmica, amena i divertida, acabaran servint per extreure totes les idees que portem de casa i els objectius que ens volem marcar com a associació.

🎊 Finalment, celebrarem el treball fet amb un brindis i un pica-pica per a tots els participants.

Demanem que respongueu el correu indicant si assistireu o no a la trobada. De tal manera, ens serà més fàcil l’organització.
📩📞 Qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest mateix correu agt@agt.cat o el telèfon 972 22 13 77.