Las miradas compartidas

Nous llenguatges

Companyia creada per Ángeles G. Gordillo amb el desig d'indagar en nous llenguatges que transformin l'escena i la narrativa teatral, donant un nou sentit a la relació intèrpret - públic. Indagant en les possibilitats que ofereixen les arts escèniques com a experiències vivencials que poden convidar al públic a qüestionar-se els valors apresos, indagant en les narratives pròpies.
En la seva primera producció “ANHELS” ha comptat amb la direcció de María Stoyanova. En aquesta producció, estrenada a l'octubre de 2021, hem investigat la fusió entre el teatre participatiu, més específicament el Human Site Specific Performing Art, i la CNV (comunicació no-violenta). Creant un espectacle que convida al públic d'una forma poètica i divertida, a viure el procés de construir una conversa significativa.

Les mirades compartides, és un projecte que engloba tant la producció d'espectacle com la d'experiències col·lectives o comunitàries, utilitzant les arts escèniques i les eines que ofereixen la CNV i les pràctiques narratives.