Empordà Mar

Activisme medi ambiental

Empordà Mar, és una companyia de caire clown, comèdia i amb instal·lacions de carrer. Esta integrada per en Salvador Manera i la Júlia Camacho Sureda.

La companyia està establerta a l’Empordà (La Selva de Mar), i el seu creador, en Salvador Manera, ha estudiat a El Galliner (Girona), formant-se com a clown amb en Pep Vila, en Marcel Tomàs, en Claret Papiol, l’Anton Valent, la Fanny Giraud i la Virgina Imaz entre d’altres. La Júlia és pallassa, actriu i malabarista, formada a l’escola El Timbal de Barcelona en teatre de text i gestual, i en circ social a l’Ateneu popular de 9Barris de Barcelona.

"Pescaplastik"

Vador és un pescador de pesca artesanal que surt a feinejar a la mar. El seu dia de pesca es torna en una aventura, on pescarà peixos de plàstic, galledes, soles de sabata. Provarà diferents tipus de pesca com l’arrossegament, el tresmall, l’aqüicultura... trobarà diferents tipus de peixos, de petits i de grans. I sobretot jugarà per mostrar la importància de reciclar i no malmetre el medi ambient amb els tipus de pesca intensives i el llançament de plàstics i residus. Tot això en clau de clown.

"Suc la Cigonya"

És un conte amb dos actors, que es fa als jardins del Castell de Peralada per als nens i nenes que assisteixen a les jornades d’anellament de la cigonyes. Es va crear l’any 2013.

A la recerca de la felicitat 3.0. Una comèdia sobre les teràpies alternatives I Freud. Un terapeuta que mostra com ha iniciat el camí de la curació i la recerca de la felicitat a través de les teràpies alternatives acompanyat de Freud i d'un pacient una mica especial.