El cicle forma part de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre produït per l’AGT

La sala d’actes del Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro acollirà aquest divendres 20 de novembre a les 21 h amb entrada lliure l’espectacle “Black and blue” a càrrec de Cristi Garbo i Ricardo Cornelius, dos reconeguts clowns que fusionen música i comèdia. Aquesta funció donarà el tret de sortida a la segona temporada del cicle de cafè teatre Les nits de teatre del CAF

Enguany s’ofereix la possibilitat de reservar taula trucant anticipadament al telèfon 972 826 382. 

Les nits de teatre del CAF és un cicle teatral organitzat per l’entitat Centre L’Avenir Fanalenc amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro, la producció de l’Associació Gironina de Teatre i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Mensualment s’ofereix una programació variada d’espectacles de petit format on hi tenen cabuda l’humor, el clown, la màgia, el circ o la comèdia física entre d’altres gèneres, sempre amb una forta presència de companyies professionals gironines. 

Les nits de teatre del CAF forma part de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, de la qual també formen part Les nits del Coro de Sarrià de Ter i Les Nits Golfes de La Cate de Figueres. 

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre es va crear amb els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.

L’exhibició d’espectacles de Les nits de teatre del CAF prevista per 2015 finalitzarà divendres 4 de desembre amb “Swellen’s Taper Sex” on Sílvia Cadanet de la companyia Clin Clon Clown es fica en la pell de la Swellen per parlar sobre el sexe amb delicadesa, sense complexos i amb moltes dosis d’humor. 

El cicle s’allargarà fins el mes de maig de 2016.