La companyia gironina La Minúscula clourà a Vilablareix la setena edició del cicle de cafè teatre aquest dijous 20 de juliol

La companyia de teatre La Minúscula serà l’encarregada de tancar la temporada 2016-2017 de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre a Vilablareix dins de Les nits de Can Gruart aquest dijous 20 de juliol.

La Minúscula continua en aquest espectacle amb la seva particular trilogia cabaretera sobre diferents aspectes de la vida de parella. En aquesta tercera proposta els set actors i actrius de la companyia donen un pas més i presenten l’amor des de les cançons que més els han marcat de la manera més gamberra possible: amb molt d’humor, molta complicitat i amb molt bona música.

L’espectacle començarà a les deu de la nit al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix per 3 euros d’entrada i comptarà, com sempre, amb servei de bar i montaditos.

Aquest temporada la Xarxa ha comptat amb un total de 52 funcions i més de 2.000 espectadors que han pogut gaudir d’aquestes propostes de teatre de proximitat, des del mes d’octubre de 2016 fins juliol de 2017.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per l’Associació Gironina de Teatre amb els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants. Enguany ha presentat espectacles de cafè teatre als municipis de Sarrià de Ter, Platja d’Aro, Vilablareix, Cassà de La Selva i la Bisbal d’Empordà, i per la propera temporada s’està en negociació amb d’altres municipis.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura dels seus respectius Ajuntaments, la producció de l’Associació Gironina de Teatre i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS