Píndola formativa: Gestió del temps i l’estrès per millorar el benestar

Curs presencial organitzat per les associacions professionals de les arts escèniques per al pròxim 14 de desembre

El dia 14 de desembre les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP organitzen una formació sobre Gestió del temps i l’estrés per a millorar el benestar, a càrrec de l’antropològa i formadora experta en estratègies creatives en entorns de gestió, innovació i networking Mireia Asensio. El curs serà presencial i té com objectiu reflexionar sobre utilitzem el temps i la seva relació amb l’estrès.

Durant la sessió Mireia Asensio explicarà claus per connectar amb la gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva i com aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l’energia.

Les places són limitades i us hi podeu inscriure AQUÍ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR__hc13kO_WvfKM8XkIMTeAS6jL7jY_6Iq5iRhSnlrSG2iQ/viewform

Formació gratuïta i exclusiva per a persones membres de les entitats organitzadores.

Programa de la formació

El temps és un recurs molt valuós però no sempre sabem utilitzar-lo de manera eficaç; això pot provocar a la llarga un esgotament professional i personal. Aquest taller proposa una reflexió sobre com l’administrem en el nostre dia a dia i la relació entre la gestió del temps poc eficaç i l’estrès. Proposarem 4 claus per connectar gestió del temps i benestar a través d’eines pràctiques que ens ajudin a: enfocar, prioritzar, gestionar la nostra energia i a modificar hàbits.

Objectius

 1. Reflexionar sobre com utilitzem el nostre temps i la seva relació amb l’estrès
 2. Conèixer les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva
 3. Aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l’energia
 4. Identificar hàbits saludables que ens ajudin en la productivitat i a reduir l’esgotament

Continguts

 1. Què entenem per gestió del temps i la seva relació amb l’estrès?
 2. El concepte d’estrès: austrès i destrès
 3. Factors estressants i reaccions psicosocials, conductuals, emocionals i defensives
 4. Les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar: Focus, Planificació/Priorització, Autogestió, Hàbits
 5. Eines pràctiques per a la productivitat i la reducció de l’estrès
 6. Com reduir distraccions: internes i externes
 7. Eines pràctiques per autogestionar-nos i renovar l’energia
 8. Hàbits saludables per millorar la gestió del temps i el benestar

Metodologia

El taller proposa una combinació de recursos teòrics i exercicis de reflexió a través de tècniques del coaching creatiu i el diàleg socràtic. La finalitat és reflexionar, prendre consciència i definir un pla d’acció que ens ajudi a aplicar les 4 claus de la gestió del temps i el benestar.

Mireia Asensio

Llicenciada en Antropologia Social (The University of Manchester), Màster en Gestió de l’Aprenentatge i Lideratge (Lancaster University) i Màster en Arts Escèniques Aplicades (The University of London) al context cultural, social i educatiu. Formadora, docent, investigadora. Facilita i dinamitza processos relacionals a través de metodologies artístiques; com el treball col·laboratiu, la cohesió i confiança, creativitat, networking, comunicació de projectes, productivitat, formadora de formadors/es. Docent en avaluació i gestió de projectes culturals i artístics i directora de projectes TFG en el Postgrau d’Arts Escèniques per l’Acció Social a l’Institut del Teatre. Formadora en la Diputació de Barcelona, ICEC, APGCC, CEESC. Consultora per la Fundació La Caixa i la Fundació Jaume Bofill. Ha col·laborat amb diversos grups internacionals i ha transitat per diferents sectors com la Conselleria d’Educació del Govern Balear, universitats al Regne Unit i Europa i per la Comissió Europea com avaluadora i coordinadora de projectes Europeus.

@mireiarelart

Informació pràctica:
Píndola formativa oberta a les persones associades de les associacions organitzadores
Dia: Dimarts 14 de desembre
Horari: de 9h30 a 14h
Lloc: seu de la SGAE a Barcelona. Passeig de Colom núm. 6
Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores

Inscripcions al formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR__hc13kO_WvfKM8XkIMTeAS6jL7jY_6Iq5iRhSnlrSG2iQ/viewform