Vilablareix s’afegeix aquest mes de gener als municipis que formen la Xarxa amb “Les nits de Can Gruart”

Aquest dijous 14 de gener s’inicia la temporada 2016 de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb l’actuació de la clown Cecilia Paganini a les Nits del Coro de Sarrià de Ter. L’espectacle “90 semanas y ½” ofereix una visió divertida de la maternitat i l’embaràs, i també es podrà veure divendres a Les nits de teatre del CAF a Platja d’Aro.

12 espectacles i 23 funcions

Cecilia Paganini, Carlo-Mô & Mr. Di, Rubén Martínez Santana, Cosines de Tarzan (amb Cristina Cervià), Fèlix Brunet, Planeta Chinchilla, Marta Sitjà, Centrifugant, Merche Ochoa, Pere Hosta, Vivir del Bolo, Clin Clon Clown i Las XL són les companyies que conformaran la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre aquest primer semestre de 2016. Els seus espectacles s’exhibiran entre els diferents municipis que formen part de la Xarxa.

La Xarxa

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre va ser creada l’any 2014 amb els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.

El seu origen el trobem l’any 2010, quan l’AGT va engegar, conjuntament amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter, el cicle de cafè-teatre Les nits del Coro, una proposta que manté una magnífica acollida aquesta sisena temporada.

Les nits de Can Gruart

Enguany s’afegeix al projecte el municipi de Vilablareix que oferirà els dijous alterns a Sarrià de Ter a les 21:30 h al Centre Cultural de Can Gruart Les nits de Can Gruart.

Amb aquest són quatre els municipis gironins que s’han sumat a aquest circuit fins el moment: Sarrià de Ter, Figueres, Platja d’Aro i Vilablareix. No obstant L’AGT continua treballant per afegir més espais a aquesta Xarxa.

Les nits del Coro a l’edifici d’El Coro de Sarrià de Ter, els dijous a les 21:30 h; Les nits de teatre del CAF al Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro, els divendres a les 21 h, i ara Les nits de Can Gruart a l’edifici de Can Gruart de Vilablareix, els dijous alterns a les 21 h. Tots tres cicles compten amb la complicitat de les Àrees de Cultura dels seus respectius Ajuntaments i la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

Cal destacar la hibernació de Les Nits Golfes de La Cate a Figueres, amb qui s’està treballant per oferir la programació els mesos d’estiu, on es podrien sumar altres municipis.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Podeu descarregar al següent link la graella amb la programació i les imatges dels espectacles:
https://www.dropbox.com/sh/0yunzvwyemb6571/AAC-9hFEBXoZhaSUW8xf1IlAa?dl=0#