La programació de cafè teatre de Sarrià de Ter es trasllada a un nou equipament escènic a Sarrià de Dalt

Aquest dijous 6 de desembre a les 21:30 h s’estrena el nou espai que acollirà la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre a Sarrià de Ter. Després de vuit temporades oferint el cicle a la Cafeteria de l’Edifici del Coro, enguany es trasllada a El Centre – Espai d’arts escèniques teatrals, al carrer Paulí Torras número 14 de Sarrià de Dalt.

El Centre – Espai d’arts escèniques, antigament Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas, comptarà amb dos espais: una sala de mitjà format amb capacitat per a 200 espectadors remodelada i actualitzada i una altra més petita amb capacitat per a 90 persones, apta per a espectacles de menor format i actes culturals o socials diversos. És precisament aquesta segona sala la que acollirà el cicle que passa a anomenar-se Les Nits del Centre.

Les encarregades d’inaugurar Les Nits del Centre seran les Scarteen Sisters, un duet que presentarà el seu primer disc amb composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. En les seves paraules “la seva música té la influència de la naturalesa que les ha envoltat des de petites, per això no és ni d’un color ni d’un altre, ni d’una temperatura o una altra, és orgànica i inefable.”

El Centre obrirà les seves portes a les 21 h amb 3 € l’entrada i continuarà oferint servei de bar i montaditos abans de cada funció.

Aquest mes de desembre la Xarxa també comptarà amb els espectacles “The best of the worst, el cabaret”de Javier Ariza el dia 13 a Vilablareix i el 14 a Cassà de la Selva i “The bellboy” el  nou espectacle de màgia teatralitzada del figuerenc Karlus, el 20 a Sarrià de Ter i el 28 a Les Nits de la Coma de Cassà.

Programació del 1er trimestre de 2019

D’altra banda, es presenta la programació fins el mes d’abril de la Xarxa, que comptarà amb les companyies LePuant, Estat Particular, GeRiu, Vivir del bolo, Claudio Levati, Lily Colombia, Elena Ballester Pi, Mireia Vallès, El cuarteto de los trastos, Clinclonclown i el duet Black and Blue.

Aquest proper 2019 també començarà la programació a L’Antic Casino de Castell d’Aro, prenent el relleu del Centre L’Avenir Fanalenc, que estarà gestionada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

La temporada es desenvoluparà fins el mes de juliol, però la resta del programa està encara en preparació.

Més informació a www.cafeteatre.cat

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS