El guardó és un reconeixement a la contribució al desenvolupament de les arts escèniques professionals a les comarques gironines

El passat dissabte 16 de novembre a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona es va fer el lliurament del Premi “Pep Mora” a la contribució a les arts escèniques a l’Aula de teatre de Banyoles: als fundadors i a l’equip actual. Dolça Vilallonga, Presidenta de l’entitat va ser la responsable d’entregar-li l’estatueta.

El Jurat format per Clàudia Cedó, Carla Rovira, Pere Puig i Rosa Casas, ha volgut destacar amb aquest guardó “la vàlua al capdavant de la gestió docent de les arts escèniques, primer des d’una basant política i després continuant amb una labor social impulsant projectes que han potenciat la creació de nous públics a les Comarques Gironines”.

Van recollir el Premi: Miquel Cuenca (Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles), Joan Solana (exalcalde i membre fundador de l’Aula); Xicu Massó i Genís Casals (primer i actual coordinadors de l’Aula, respectivament) i Jordi Subirà (docent de l’Escola banyolina i soci de l’AGT).

Els alumnes d’El Galliner (Galls Ibsen i Pollastres F) van ser els encarregats d’amenitzar l’acte.

Durant l’Entrega també es va recordar l’actriu gironina Cristina Cervià anomenant una de les aules del Centre de formació teatral el Galliner amb el seu nom en honor al seu llegat a l’entitat i com a docent.