L’AGT col·labora en les visites guiades i teatralitzades pel Barri Vell de Girona, organitzades amb motiu del centenari de l’Obra Social La Caixa, a la nova edició de l’NDL que promou Ràdio Girona.
 
Les invitacions es poden recollir a partir de dilluns 21 de desembre a la tarda a la Ràdio. Es lliuraran a canvi d’un donatiu a la guardiola de Càritas, instal·lada a la recepció de l’emissora.
 
Les activitats de l’NDL arrenquen dilluns 28 de desembre amb la primera d’aquestes visites teatralitzades. L’Associació Gironina de Teatre ha creat expressament per aquesta ocasió un espectacle d’una hora i mitja de durada que permetrà redescobrir part del Barri Vell de Girona. Amb motiu del centenari de l’Obra Social la Caixa ens traslladem al Nadal de fa 100 anys fent una passejada diferent, amb una guia oficial i un actor i una actriu que aniran fent aparicions al llarg del recorregut.
 
Girona, una història per conèixer” es farà els dies 28, 29 i 30 de desembre, i el 4 i 5 de gener. El punt de trobada és davant l’oficina de La Caixa del carrer Santa Clara, a tocar del Pont de Pedra, a les 12 h.
 
Podeu informar-vos sobre la resta d’activitats organitzades a l’NDL al següent enllaç