La vuitena edició del cicle de cafè teatre finalitza aquest dijous 7 de juny amb l’espectacle “Soltarlo al aire”

La pallassa, actriu i docent Maite Guevara serà l’encarregada de tancar la temporada 2017-2018 del cicle de cafè teatre de Sarrià de Ter Les Nits del Coro dijous 7 de juny.

“Soltarlo al aire” ens presenta a Martina, una dona que davant la pèrdua es debat entre allò dolorós del passat i allò emocionant i esperançador de la novetat. Una obra divertida i tendra que ens parla de la superació personal des de la mirada d’una pallassa.

L’espectacle començarà a dos quarts de deu de la nit a la Placeta de la Font (just al davant de l’edifici El Coro) i celebrarà la clausura de la temporada oferint l’entrada gratuïta. En cas de pluja l’espectacle es realitzaria a l’interior d’El Coro.

L’espai degà del cafè teatre a la demarcació ha mantingut aquesta vuitena temporada la col·laboració en la gestió de l’espai de l’Associació Ona Sarrià i l’assistència d’un públic fidel, més d’un miler d’espectadors, que han continuat omplint quinzenalment El Coro per gaudir de la proximitat amb els actors.

La propera temporada arribarà amb canvis, ja que l’Ajuntament està rehabilitant el Teatre de Sarrià de Ter i a partir del mes de novembre vinent serà la nova seu del cicle.

Però la temporada no s’acaba aquí. Les Nits del Coro forma part de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre que encara continua als municipis de Vilablareix i La Bisbal d’Empordà. El mateix dijous 7 de juny al Convent dels Franciscans de La Bisbal d’Empordà Merche Ochoa presenta “De fades, fetilleres i heroïnes”; el 14 de juny a Les Nits de Can Gruart de Vilablareix es podrà veure “Sola Solae” a càrrec de Mon Mas; la companyia Criant Pél pujarà a l’escenari “Handy” el 21 de juny a Les Nits del Barri del Convent de la Bisbal; i per cloure la temporada de la Xarxa, l’actor Carlo Mô presentarà “Mô mentos” el 5 i el 12 de juliol als municipis de La Bisbal d’Empordà i Vilablareix, respectivament.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per l’Associació Gironina de Teatre amb els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants. Enguany ha presentat espectacles de cafè teatre als municipis de Sarrià de Ter, Platja d’Aro, Vilablareix, Cassà de la Selva i la Bisbal d’Empordà.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura dels seus respectius Ajuntaments, la producció de l’Associació Gironina de Teatre i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS