Ha passat una setmana des de la celebració dels Premis AGT i us volíem explicar com va anar. Pels que no hi vau ser, podreu fer un tastet de l’esdeveniment. Per la resta, serà una manera de recordar-ho.

La gala va ser presentada pel nostre magnífic clown de capçalera, Claret Papiol a la @salalaplaneta.

Vam comptar amb la Mercè Pons i l’Elena Martinell que ens van oferir una lectura dramatitzada esplèndida de l’espectacle “Llibràlegs” originalment representat per la Cristina Cervià i la Meritxell Yanes. Gràcies per aquest regal i pel petit homenatge a la Cristina Cervià.

“Cent dies i cent vides” de Sílvia Escuder i Ferran Joanmiquel (@ferranjoanmiquel) va guanyar el Premi AGT-Cristina Cervià al millor espectacle de la temporada després de la votació popular dels socis de l’entitat. Un premi ben merescut!
La lectura del veredicte la van fer la secretària i el president de l’actual junta de l’AGT (Alba Garcia i Esteve Holgado).

L’Aula de Teatre de Banyoles (@auladeteatrebanyoles) , els últims guanyadors del Premi Pep Mora van fer entrega del premi al seu guanyador….
I és que les casualitats de la vida van dur al nostre presentador, Claret Papiol, a guanyar el Premi Pep Mora d’enguany com a reconeixement de la seva tasca d’anys i anys en el teatre gironí. L’enhorabona!

Abans, però, la Pilar Prats, antiga professora d’El Galliner, va explicar qui era en Pep Mora, un professor molt estimat per El Galliner que ens va deixar fa uns anys i a qui recordem any rere any atorgant aquest premi com a reconeixement a la trajectòria cultural d’una entitat o persona de les comarques gironines.

Els alumnes de primer del cicle d’arts escèniques d’El Galliner van finalitzar la vetllada amb un show final on van implicar a tot el públic.

Com veieu, seguim emocionats. Moltes gràcies a tota la gent que ho va fer possible! Visca el teatre!

 

 

📷 Fotgrafies de Neus Despuig (@desgueras a l’Instagram)