22 companyies i 36 funcions conformen la programació del primer semestre de 2017 de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre

El passat dijous 12 de gener es va donar el tret de sortida de la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre del primer semestre de 2017. El municipi de Sarrià de Ter va acollir l’estrena de l’espectacle de teatre de gest “INTUYYO” a càrrec de l’actor Carlo-Mô dins el cicle de Les Nits del Coro.

Aquesta és la primera de les 22 companyies professionals participants en les 36 funcions que presentarà la Xarxa entre els mesos de gener i juliol de 2017.

Criant Pèl, Claret Clown, Pep Vila, la companyia Ortiga, Marta Renyer, Aten Soria, Aliosc, Alicia Molina, Burbujas de soda, Merche Ochoa, Jordi Corona, el Centre de Creació Cascai Teatre, el Cuarteto de los Trastos, Yoshi Hioki, Vivir del bolo, Ajo & Judit Farrés, La Minúscula, el mateix Carlo-Mô acompanyat de Mr.Di, GeRiu, Aérea Teatro i Juancállate són la resta de companyies que conformaran la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre aquesta primera meitat de 2017.

La directora del projecte, Ángeles García, destaca la varietat i la solidesa de les propostes artístiques que es presentaran fins al mes de juliol als cinc municipis que integren actualment la Xarxa.

Podeu consultar al següent link la graella amb la programació i les imatges dels espectacles: