Sobre la inauguració

Dijous 5 de novembre l’espectacle “Tal com sóc” del clown Pere Hosta obrirà la sisena temporada del cicle de cafè teatre de Sarrià de Ter Nits del Coro. Enguany l’obertura de la sala tornarà a ser a les 9 del vespre per a gaudir dels montaditos i el servei de bar, mentre que les representacions començaran a dos quarts de deu amb una entrada simbòlica de 3 €.

Amb la direcció i la coautoria del també gironí Pep Vila, “Tal com sóc” ens presenta a un home molt especial al que li toca promocionar-se quan s’apunta a una agència a la recerca d’una relació sentimental seriosa i estable. Pere Hosta va ser el primer artista que va pujar a l’escenari d’El Coro, l’any 2010.

Les Nits del

Nits del Coro és un cicle teatral organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter en el que hi participa activament l’associació cultural sarrianenca Ona Sarrià, i amb el suport i la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), on es presenta quinzenalment una programació eclèctica on hi tenen cabuda l’humor, el clown, la màgia, el circ o la comèdia física entre d’altres gèneres, sempre amb una forta presència de companyies professionals gironines.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre es va impulsar l’any 2014 amb els objectius d’oferir una programació d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.

Aquest darrer trimestre de 2015 els espais que conformen la Xarxa són La Catequística de Figueres (Les Nits Golfes de La Cate), el Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Les nits de teatre del CAF) i El Coro de Sarrià de Ter . Tots tres cicles compten amb la complicitat de les Àrees de Cultura dels seus respectius Ajuntaments, la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

La resta d’espectacles del 4art trimestre de 2015

La programació, que es va iniciar el passat 10 d’octubre amb l’actuació de Raül Black a La Catequística de Figueres, continua el 19 de novembre a Sarrià de Ter i el 20 a Platja d’Aro amb “” una comèdia dels pallassos Cristi Garbo>Ricardo Cornelius.

Els dies 3, 4 i 5 de desembre El Coro, el CAF i La Cate respectivament oferiran “Swellen’s Taper Sex” on Sílvia Cadanet de la companyia es fica en la pell de la Swellen per parlar sobre el sexe amb delicadesa, sense complexos i amb moltes dosis d’humor.

L’exhibició d’espectacles de la Xarxa prevista per 2015 finalitzarà dijous 17 de desembre a El Coro amb la lectura dramatitzada de “” de Ferran Joanmiquel a càrrec de l’actriu Mireia Vallès.

El cicle s’allargarà fins el mes de juny de 2016.

Gigi Hadid modellering tillsammans för att utöva för våra perfekta demonstrations systrar, med olika färgmodeller ser mer förståelse, är det annorlunda, i själva verket, systrar och älskare lastas av samma skäl, inte nödvändigtvis nödvändigtvis är identiskt med människor på ett ögonblick, denna klara i hjärtat är mer värdefull med förståelse Balklänning.