L’AGT uneix forces amb altres associacions de professionals de les arts escèniques de Catalunya per oferir-vos formacions i espais on fer créixer professionalment. 
L’Enllaç  proposa la professionalització de les tasques de gestió cultural en les arts escèniques
Enguany la trobada anual entre gestors/es culturals i artistes de les arts escèniques torna en format presencial a Girona. L’Enllaç, la trobada anual que vol fomentar la relació entre gestors/es culturals i artistes de les arts escèniques, torna en format presencial.L’edició d’enguany posarà el focus en la professionalització de les companyies i els artistes en relació a les tasques de gestió, producció, distribució i comunicació. Desgranarem què hi ha darrere de cada perfil de gestió, escoltarem experiències de diferents companyies que compten amb aquestes professionals a l’equip i obrirem taules de debat al voltant de la contractació de professionals de la gestió cultural, la creació de públics i la distribució.
La jornada es durà a terme El 20 d’octubre a La Casa de la Cultura de Girona i està organitzada per AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP.INFORMACIÓ PRÀCTICA
Data i lloc: 20 d’octubre de 10 a 15h a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital, 6).
Preu: gratuït per les persones associades a les entitats organitzadores. 10€ per les que no ho són (pagament en efectiu el mateix día de la jornada).
Data límit per inscriure’s: 7 d’octubre a les 23.59h a través d’aquest formulari: https://forms.gle/sa1d7CLLVPxTmiWK7
Places limitades.

PROGRAMA DE LA JORNADA
10h – 10.30h: Acreditació i cafè de benvinguda.
10.30h – 11.30h: Xerrada i resolució de dubtes al voltant dels rols i perfils de la gestió cultural, a càrrec de Maria Thorson.
11.30h – 12.15h: Casos pràctics: Les cies Anna Confetti, Sanfaina de colors i Mar Gómez explicaran quins rols de gestió cultural (comunicació, producció, distribució…) tenen contractats i els beneficis d’haver professionalitzat aquestes tasques.
12.15h – 12.30h: Pausa.
12.30h – 13.15h: 3 taules temàtiques, realitzades simultàniament:

13.15h – 13.45: Posada en comú
13.45h: Pica pica.
Vine i participa!