Serveis

L'AGT posa a disposició dels associats serveis per facilitar la seva tasca

Mesures COVID-19


Amb motiu de les mesures per evitar la propagació del Covid-19, l'equip administratiu de l'Associació Gironina de Teatre estem a la vostra disposició, únicament,  per correu electrònic.

El serveis presencials, com vestuari i cessió d'espais, queden anul·lats fins a nou avís.

Disculpeu les molèsties.

 

Vestuari de l’AGT


El servei de vestuari de l'AGT compta amb més de 2.500 peces de roba catalogades i més de 400 complements. Aquest servei de lloguer es revela cada cop més imprescindible atesa la progressiva desaparició, en aquest sector, d’empreses especialitzades.

Amb l’AGT, els interessats troben un servei necessari a un preu mòdic. Adreçat a companyies, professionals, amateurs, estudiants d’arts escèniques i socis que ho sol·licitin.

Podeu consultar les condicions generals del servei al següent link

Més informació a vestuari@elgalliner.cat

 

Cessió de sales d’assaig i creació


Dins el catàleg de serveis que ofereix l’AGT, també hi figura la cessió d'espais d'assaig, de forma gratuïta. Les aules del Centre de formació teatral El Galliner serveixen de local d'assaig per a grups de teatre i dansa.

Cal tenir en compte que el primer obstacle amb què topen les companyies de teatre, encara més si són novelles, sempre és el mateix: disposar d'un local d'assaig en condicions.

Més informació a: elgalliner@elgalliner.cat

 

Biblioteca teatral


L'entitat disposa d'una biblioteca especialitzada en teatre, oberta al públic, amb un fons que depassa els 3.000 títols. Els usuaris no només trobaran una bona col·lecció sobre obres de teatre i pedagogia, sinó també un registre informatitzat ordenat per autors, o, si es vol, per títols.

El servei es completa amb una hemeroteca especialitzada en teatre i dansa, una videoteca (amb aparells reproductors), wifi i ordinadors amb connexió a Internet.

Horaris: de dilluns a divendres, de 9 a 12 i de 17 a 20 h., i dissabtes lectius de 10 a 13 i de 16 a 19 h.

La Biblioteca és també la sala polivalent de l'Escola i s'hi desenvolupen diverses activitats durant el curs. Recomanem trucar abans (tel. 972 20 58 84) per assegurar que l'espai està disponible.

 

Assessorament en producció


El tècnic de l’Associació és l’encarregat d’assessorar als professionals sobre múltiples temes: assessorament comptable, jurídic, fiscal, convocatòries i ajuts de les administracions públiques, festivals, productores...

Els associats també poden gaudir d'un servei d'assessorament en producció d'espectacles, una guia a l'hora d'iniciar qualsevol projecte escènic.

Aquest servei és gratuït i es detalla de la següent manera:

Quan: Hores concertades (dins l’horari d’atenció al públic)
On: Despatx de l’AGT
Com: 1 h x sessió. Màxim 6 h x soci.

Temes:

1. Pre-producció: definició del projecte, model d’empresa, drets d’autor, planificació
2. Finançament: subvencions, micromecenatge, patrocinis, intercanvis en espècie
3. Producció: espais d’assaig, contractació, sous i altes SS, convenis, facturació
4. Pressupost: ingressos i despeses, pla de viabilitat, assegurança R.C., preu de bolo
5. Difusió: públic objectiu, pla de comunicació, dossier de premsa, invitacions
6. Distribució: contractes d’actuació, contacte promotors, festivals i mercats

 

Descomptes per a associats


L'AGT manté convenis de col·laboració amb diferents entitats i organismes que permeten als socis i sòcies obtenir descomptes o avantatges en determinades activitats amb el seu carnet:

  • Tracte preferent en els serveis que ofereix l’entitat (servei de Vestuari, cessió d’espais, descomptes en els cursos…)
  • Descomptes en el preu de les entrades a diversos teatres i festivals
  • Descomptes en serveis professionals diversos relacionats amb les arts escèniques i la cultura (llibreries, museus, teràpies, empreses de so, llum o imatge,…)

 

Informació i comunicació


Els associats a l'AGT gaudeixen d'un servei exclusiu de comunicació, amb l'enviament per correu electrònic d'un butlletí amb informació d'interès per als professionals del món del teatre: formació, convocatòries, borsa de treball, notícies, agenda d'actuacions…

Aquest és un dels serveis més ben valorat entre els socis, que l’entenen com una eina de gran utilitat per al desenvolupament i suport de la seva feina a les arts escèniques.

 

 

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS