Les nits de la Coma de Cassà de la Selva presenta divendres la primera actuació del cicle

El proper divendres 6 d’octubre a les 21 h l’Espai del Casal de Cassà de la Selva acull l’espectacle “Històries quotidianes i incorrectes” a càrrec de la companyia La flor roja. Així, Les nits de la Coma de Cassà és el municipi que inaugura enguany la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

L’actor Albert Quintana i el músic Jordi Bramon són els encarregats de dur a l’escenari de La Coma un espectacle d’humor, amor, absurditat i cinisme que plasma les petites i grans aventures del nostre dia a dia. Una fusió de contes, poesia i música en viu.

Aquest darrer trimestre de 2017 la Xarxa també comptarà amb el espectacles de Jordi Corona, Merche Ochoa, la companyia ClinClonCLown, Carlo-Mô & Mr. Di, Mr. Kebab, Rubén Martínez, Las Moskitas Muertas, Planeta Chinchilla i Marta Renyer. La temporada continuarà fins el mes de juliol de 2018 però el programa està encara en preparació.

Nova web i nova imatge

Enguany s’estrena la web www.cafeteatre.cat que aglutinarà tota la programació i tota la informació d’artistes, espectacles i espais d’exhibició del cicle amb una nova imatge gràfica que distingirà la Xarxa.

La Xarxa

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el nom amb que es defineix el circuit d’espectacles de petit format a les comarques gironines que es desenvolupa als municipis de Sarrià de Ter, Platja d’Aro, Vilablareix, La Bisbal d’Empordà i Cassà de la Selva.

Els eixos amb els quals es configura la proposta són una programació eclèctica que barreja diferents disciplines escèniques (clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, màgia, performance, noves tendències…), rigor artístic i professionalitat en la gestió. Teatre de proximitat per gaudir dels espectacles mentre es prenen una copa i uns montaditos.

El cicle manté els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.

La Xarxa es va iniciar l’any 2010 a Sarrià de Ter i actualment va per la seva vuitena edició, oferint una programació estable d’octubre a juliol (més de 50 funcions en total) a diferents municipis de la demarcació a preus que oscil•len entre 3 i 5 euros per entrada.

Les nits del Coro a l’edifici d’El Coro de Sarrià de Ter, els dijous a les 21:30 h; Les nits de teatre del CAF al Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro, enguany quinzenalment els divendres a les 21 h; Les nits de Can Gruart a l’edifici de Can Gruart de Vilablareix, mensualment els dijous alterns a Sarrià de Ter a les 21:30 h; Les nits de la Coma a Cassà de La Selva a l’Espai del Casal, quinzenalment els divendres a les 21:30 h; i Les nits del barri del Convent al claustre del Convent dels Franciscans de La Bisbal d’Empordà, els dijous d’estiu a les 21:30 h.

Tots cinc cicles compten amb la complicitat de les Àrees de Cultura dels seus respectius Ajuntaments, la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

Més informació www.cafeteatre.cat

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS