Little Fly (taller-laboratori de creació)
A càrrec del col·lectiu Kein Land

El treball es basa en la recerca del que són les relacions de poder i l’opressió que pot ser generada d’elles, mitjançant l’ús d’un enfocament abstracte per a parlar-ne i la utilització d’eines com l’animalització, patrons de moviment i les relacions espacials.

Objectius

Compartir maneres de desenvolupar dramatúrgies  centrant-nos, principalment, en el “cos poètic” (que ens permet indagar en com podem transmetre i expressar a través del cos) i en la generació de material des d’un pensament irracional o abstracte.

Una oportunitat de crear de manera individual moviment i text que després serà compartit en grups reduïts de manera que s’acabin formant petites peces grupals en que el material generat provingui del que prèviament ha creat cada individu.

Contingut i mètodes

  • Escalfament físic través de jocs teatrals.
  • Animalització:  concepte que permet crear personatges a través de la fiscalitat i de les conductes d’alguna espècia animal.
  • Patrons de moviment: buscar quines son les possibilitats, quins rols o relacions es poden generar en la relació de diferents cossos en relació entre l’espai i ells.
  • Improvisació individual i grupal que permeti generar imatges escèniques concretes.
  • Escriptura des del cos: generació de text a partir d’accions físiques i patrons de moviment mitjançant l’escriptura automàtica.
  • Creació individual i conjunta
  • Presentació i reflexió conjunta
  • Utilització del concepte pedagògic “Noise” que ens permet distingir totes les parts presents en una dramatúrgia teatral (temps, espai, text, emoció i ritme).

Col·lectiu Kein Land
És un col·lectiu internacional emergent format per Ainhoa Hevía Uría (Oviedo), Julia Van de Hof (Viena), Marina Zérva (Kalamata) i Gina Batlle i Oliva (Barcelona); durant els estudis del Grau de Teatre físic i creació col·lectiva (Devisingtheatre), basat en la Pedagogia de Jacques Lecoq, a la LISPA School (London International School of DevisingTheatreand Performance) amb seu a Berlín. Des d’aleshores han col·laborat en diferents projectes.
A més, tres dels seus components varen crear i realitzar, juntament amb altres col·laboradors, el ‘WhilstWalkingTouring Festival’, una gira teatral per diferents ciutats de l’Índia on van impartir tallers a adults i nens i presentàvem sis obres d’auto creació col·lectiva. Una d’aquestes obres de teatre va ser Little Fly, que ara desenvolupen a FaberResidency (Olot).

On: Centre de formació teatral El Galliner, Girona
Quan: 6 de març de 2020
Horari: De 9.30 a 12.30 h
Preu: Activitat gratuïta per als socis de l’Entitat

Admissió al curs per ordre d’inscripcions. Places limitades. Fins al 5 de març.

Inscripcions i més informació
a/e comunicacio@elgalliner.cat
Tel. 972 20 58 84, de dilluns a divendres de 9 a 12 h.

Organitza:
Associació Gironina de Teatre (AGT) i Faber, the Residency of Arts, Sciences and Humanities of Catalonia in Olot


Amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Ajuntament de Girona


El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS