Activitats

Diferents projectes per dinamitzar el teatre a les comarques gironines

Actors x 1 dia


Inscripcions obertes per al curs 2019-20

Cursos de teatre a mida per a centres escolars (a partir de 6 anys)

L’Associació Gironina de Teatre ofereix als centres educatius classes d’introducció al teatre a mida per als seus alumnes. Els centres poden triar, permanentment, entre diverses disciplines teatrals: interpretació, vestuari, escenografia, teatre musical, teatre de gest, lectura en veu alta...

La jornada s’adapta a les necessitats específiques de cada centre, ajustant el pressupost en funció del nombre d’alumnes, d’hores i el lloc on s’imparteixin les classes.

Una proposta flexible perquè cap centre es quedi sense fer un tast de teatre, amb la garantia dels prop de trenta anys d’experiència del Centre de formació teatral El Galliner.

Una vegada realitzada l’activitat, els grups tenen l’opció de fer una xerrada-debat d’orientació laboral sobre les sortides professionals a les arts escèniques, a càrrec d'un professional del món de l’espectacle.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, exposeu quines són les vostres necessitats i us enviarem una proposta personalitzada i un pressupost sense cap compromís.

Més informació

Coordinació AGT
Tel. 972 20 58 84
agt@agt.cat

 

Premis de l’AGT


Amb l’objectiu de destacar els esforços per part de companyies, entitats, empreses o institucions per a mantenir l’activitat professional a les arts escèniques a les comarques gironines, l'Associació Gironina de Teatre va crear l’any 2013 el Premi de l’AGT.

D'una banda s'organitza el Premi “Pep Mora” per homenatjar a persones o institucions que hagin contribuït significativament al desenvolupament de les arts escèniques professionals al territori. I fins 2017, s'ha distingit amb el Premi de l’AGT al millor espectacle produït a les comarques gironines l’any anterior.

Fins ara els guardonats han estat:

2012 - Sala La Planeta de Girona
2013 - Quim Marcè i el Teatre de Bescanó
2014 - Cristina Cervià
2015 - Premi "Pep Mora": Jaume Alsina / Premi de l'AGT al millor espectacle: Ventura de Meritxell Yanes i David Planas
2016 - Premi "Pep Mora": Janot Carbonell / Premi de l'AGT al millor espectacle: “L’home sense veu” de Clàudia Cedó interpretat per Cristina Cervià i Jordi Subirà
2018 - Premi "Pep Mora": Tena Busquets i l'equip d'arts escèniques d'Olot Cultura
2019 - Premi "Pep Mora": Aula de teatre de Banyoles: als fundadors i a l’equip actual.

Més informació sobre els Premis a agt@agt.cat

 

 

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS