Activitats

Diferents projectes per dinamitzar el teatre a les comarques gironines

Xarxa Gironina de Cafè Teatre


La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines, gestionat per l’Associació Gironina de Teatre.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

En aquests moments el cicle s’exhibeix als municipis de Sarrià de Ter, Vilablareix, Cassà de la Selva, La Bisbal d’Empordà i Castell d’Aro.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre ofereix espectacles de petit format d'octubre a juliol als següents espais:

Les Nits del Centre quinzenalment dijous a Sarrià de Ter a les 21:30 h
Les Nits de Can Gruart mensualment dijous alterns a Vilablareix a les 21 h
Les Nits de la Coma quinzenalment divendres a Cassà de la Selva a les 21:30 h
Les Nits del barri del Convent dijous d'estiu a la Bisbal d'Empordà a les 21:30 h
Les Nits de L'Antic Casino divendres i un diumenge de primavera a Castell d'Aro a les 21:30 h

Podeu consultar tot el referent a la programació de la Xarxa a la web www.cafeteatre.cat i seu canal de Facebook

Si teniu cap proposta artística la podeu enviar a elcoro@agt.cat
Si teniu interès en sumar-vos a la Xarxa, podeu contactar amb l'entitat a agt@agt.cat

 

Actors x 1 dia


Inscripcions tancades per al curs 2018-19

Cursos de teatre a mida per a centres escolars (a partir de 6 anys)

L’Associació Gironina de Teatre ofereix als centres educatius classes d’introducció al teatre a mida per als seus alumnes. Els centres poden triar, permanentment, entre diverses disciplines teatrals: interpretació, vestuari, escenografia, teatre musical, teatre de gest, lectura en veu alta...

La jornada s’adapta a les necessitats específiques de cada centre, ajustant el pressupost en funció del nombre d’alumnes, d’hores i el lloc on s’imparteixin les classes.

Una proposta flexible perquè cap centre es quedi sense fer un tast de teatre, amb la garantia dels més de vint-i-cinc anys d’experiència del Centre de formació teatral El Galliner.

Una vegada realitzada l’activitat, els grups tenen l’opció de fer una xerrada-debat d’orientació laboral sobre les sortides professionals a les arts escèniques, a càrrec d'un professional del món de l’espectacle.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, exposeu quines són les vostres necessitats i us enviarem una proposta personalitzada i un pressupost sense cap compromís.

Més informació

Nene Coca – Coordinador AGT
Tel. 972 221 377
agt@agt.cat

 

Premis de l’AGT


Amb l’objectiu de destacar els esforços per part de companyies, entitats, empreses o institucions per a mantenir l’activitat professional a les arts escèniques a les comarques gironines, l'Associació Gironina de Teatre va crear l’any 2013 el Premi de l’AGT.

D'una banda s'organitza el Premi “Pep Mora” per homenatjar a persones o institucions que hagin contribuït significativament al desenvolupament de les arts escèniques professionals al territori. I fins 2017, s'ha distingit amb el Premi de l’AGT al millor espectacle produït a les comarques gironines l’any anterior.

Fins ara els guardonats han estat:

2012 - Sala La Planeta de Girona
2013 - Quim Marcè i el Teatre de Bescanó
2014 - Cristina Cervià
2015 - Premi "Pep Mora": Jaume Alsina / Premi de l'AGT al millor espectacle: Ventura de Meritxell Yanes i David Planas
2016 - Premi "Pep Mora": Janot Carbonell / Premi de l'AGT al millor espectacle: “L’home sense veu” de Clàudia Cedó interpretat per Cristina Cervià i Jordi Subirà
2018 - Premi "Pep Mora": Tena Busquets i l'equip d'arts escèniques d'Olot Cultura

Més informació sobre els premis a agt@agt.cat

 

 

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS