Activitats

Diferents projectes per dinamitzar el teatre a les comarques gironines

Xarxa Gironina de Cafè Teatre


La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines, gestionat per l’Associació Gironina de Teatre.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

En aquests moments el cicle s’exhibeix als municipis de Sarrià de Ter, Vilablareix, Cassà de la Selva, La Bisbal d’Empordà i Castell d’Aro.

La Xarxa Gironina de Cafè Teatre ofereix espectacles de petit format d'octubre a juliol als següents espais:

Les Nits del Centre quinzenalment dijous a Sarrià de Ter a les 21:30 h
Les Nits de Can Gruart mensualment dijous alterns a Vilablareix a les 21 h
Les Nits de la Coma quinzenalment divendres a Cassà de la Selva a les 21:30 h
Les Nits del barri del Convent dijous d'estiu a la Bisbal d'Empordà a les 21:30 h
Les Nits de L'Antic Casino divendres i un diumenge de primavera a Castell d'Aro a les 21:30 h

Podeu consultar tot el referent a la programació de la Xarxa a la web www.cafeteatre.cat i seu canal de Facebook

Si teniu cap proposta artística la podeu enviar a elcoro@agt.cat
Si teniu interès en sumar-vos a la Xarxa, podeu contactar amb l'entitat a agt@agt.cat

 

Actors x 1 dia


Inscripcions obertes per al curs 2019-20

Cursos de teatre a mida per a centres escolars (a partir de 6 anys)

L’Associació Gironina de Teatre ofereix als centres educatius classes d’introducció al teatre a mida per als seus alumnes. Els centres poden triar, permanentment, entre diverses disciplines teatrals: interpretació, vestuari, escenografia, teatre musical, teatre de gest, lectura en veu alta...

La jornada s’adapta a les necessitats específiques de cada centre, ajustant el pressupost en funció del nombre d’alumnes, d’hores i el lloc on s’imparteixin les classes.

Una proposta flexible perquè cap centre es quedi sense fer un tast de teatre, amb la garantia dels prop de trenta anys d’experiència del Centre de formació teatral El Galliner.

Una vegada realitzada l’activitat, els grups tenen l’opció de fer una xerrada-debat d’orientació laboral sobre les sortides professionals a les arts escèniques, a càrrec d'un professional del món de l’espectacle.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, exposeu quines són les vostres necessitats i us enviarem una proposta personalitzada i un pressupost sense cap compromís.

Més informació

Coordinació AGT
Tel. 972 221 377
agt@agt.cat

 

Premis de l’AGT


Amb l’objectiu de destacar els esforços per part de companyies, entitats, empreses o institucions per a mantenir l’activitat professional a les arts escèniques a les comarques gironines, l'Associació Gironina de Teatre va crear l’any 2013 el Premi de l’AGT.

D'una banda s'organitza el Premi “Pep Mora” per homenatjar a persones o institucions que hagin contribuït significativament al desenvolupament de les arts escèniques professionals al territori. I fins 2017, s'ha distingit amb el Premi de l’AGT al millor espectacle produït a les comarques gironines l’any anterior.

Fins ara els guardonats han estat:

2012 - Sala La Planeta de Girona
2013 - Quim Marcè i el Teatre de Bescanó
2014 - Cristina Cervià
2015 - Premi "Pep Mora": Jaume Alsina / Premi de l'AGT al millor espectacle: Ventura de Meritxell Yanes i David Planas
2016 - Premi "Pep Mora": Janot Carbonell / Premi de l'AGT al millor espectacle: “L’home sense veu” de Clàudia Cedó interpretat per Cristina Cervià i Jordi Subirà
2018 - Premi "Pep Mora": Tena Busquets i l'equip d'arts escèniques d'Olot Cultura

Més informació sobre els premis a agt@agt.cat

 

 

El Galliner

Coneixes El Galliner?

Fes click aquí per accedir a la programació i cursos del centre

SEGUEIX-NOS